Connected Crowdfund adviseur

Sinds deze maand is Breed Inzetbaar een samenwerking aangegaan met CollinCrowdfund, de marktleider in de crowdfunding branche. Waar voorheen bedrijfsfinancieringen voornamelijk door banken werden verstrekt zijn er tegenwoordig ook alternatieve financieringsvormen waarvan diverse Crowdfund platforms. 
Onlangs hebben wij voor één van onze klanten via CollinCrowdfund een mooie financiering kunnen realiseren. Naast snelle duidelijkheid over financierbaarheid is crowdfunding ook een krachtige marketing tool.
Meer weten over Crowdfunding. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Laatste nieuws

Door de coronamaatregelen is het voor veel mensen niet mogelijk om hulp op locatie te krijgen bij het doen van belastingaangifte. Hierdoor lukt het misschien niet om de aangifte voor 8 mei 2021 te doen. Geldt dit voor u en heeft een een DigiD-machtigingscode? Dan wordt de inlevertermijn voor de aangifte verlengd tot 1 september 2021.

» Lees verder

Vanaf half maart 2021 kunt u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, subsidie aanvragen voor nieuwe elektrische bestelwagens

» Lees verder

Bent u ondernemer en heeft u problemen met betalen van belastingen, dan kunt u tot en met 30 juni as. bijzonder uitstel aanvragen voor het betalen van belastingaanslagen. 

» Lees verder