eHerkenning

eHerkenning is per 1 november 2019 verplicht bij UWV.
Steeds meer overheidsinstellingen als KVK, de belastingdienst en het UWV bieden de mogelijkheid om als bedrijf in te loggen met eHerkenning. eHerkenning is een veilige manier om gebruik te maken van de diensten van de overheid, zoals aanvragen van een vergunning of subsidie. Ook voor het aanvragen van uitkeringen voor uw personeel bij het UWV, moet u eHerkenning gebruiken. Vanaf 1 november a.s. is dit bij het UWV zelfs verplicht.
Als ondernemer is het verstandig om in ieder geval eHerkenning aan te vragen. www.eherkenning.nl

 

Laatste nieuws

Door de coronamaatregelen is het voor veel mensen niet mogelijk om hulp op locatie te krijgen bij het doen van belastingaangifte. Hierdoor lukt het misschien niet om de aangifte voor 8 mei 2021 te doen. Geldt dit voor u en heeft een een DigiD-machtigingscode? Dan wordt de inlevertermijn voor de aangifte verlengd tot 1 september 2021.

» Lees verder

Vanaf half maart 2021 kunt u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, subsidie aanvragen voor nieuwe elektrische bestelwagens

» Lees verder

Bent u ondernemer en heeft u problemen met betalen van belastingen, dan kunt u tot en met 30 juni as. bijzonder uitstel aanvragen voor het betalen van belastingaanslagen. 

» Lees verder