Geen toeslagen ontvangen in september?

Heeft u deze maand geen toeslagen ontvangen van de belastingdienst? Of minder ontvangen dan voorgaande maanden. Dat kan komen doordat de belastingdienst de toeslagen over 2019 opnieuw berekend heeft met nieuwe gegevens.
Als uit die nieuwe berekeningen is gebleken dat het jaarbedrag van de toeslagen al volledig is ontvangen, dan wordt er de komende maanden geen toeslagen meer overgemaakt.
Moet u terugbetalen en lukt dat niet in 1 keer? Dan kunt u een betalingsregeling met de belastingdienst afspreken.
 

Laatste nieuws

Door de coronamaatregelen is het voor veel mensen niet mogelijk om hulp op locatie te krijgen bij het doen van belastingaangifte. Hierdoor lukt het misschien niet om de aangifte voor 8 mei 2021 te doen. Geldt dit voor u en heeft een een DigiD-machtigingscode? Dan wordt de inlevertermijn voor de aangifte verlengd tot 1 september 2021.

» Lees verder

Vanaf half maart 2021 kunt u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, subsidie aanvragen voor nieuwe elektrische bestelwagens

» Lees verder

Bent u ondernemer en heeft u problemen met betalen van belastingen, dan kunt u tot en met 30 juni as. bijzonder uitstel aanvragen voor het betalen van belastingaanslagen. 

» Lees verder