Bijzonder uitstel van betaling vanwege coronacrisis

Bent u ondernemer en heeft u door de coronacrisis problemen met betalen van belastingen, dan kunt u tot en met 30 juni as. bijzonder uitstel aanvragen voor het betalen van belastingaanslagen. Als u al uitstel heeft aangevraagd, dan kunt u ook tot 30 juni 2021, verlenging aanvragen. De belastingen waarvoor u bijzonder uitstel krijgt, hoeft u dus niet te betalen. U moet wel aangiften blijven doen. Vanaf 1 oktober 2021 kunt u in 36 maandelijkse termijnen de belastingachterstand inlossen.
 

Laatste nieuws

Door de coronamaatregelen is het voor veel mensen niet mogelijk om hulp op locatie te krijgen bij het doen van belastingaangifte. Hierdoor lukt het misschien niet om de aangifte voor 8 mei 2021 te doen. Geldt dit voor u en heeft een een DigiD-machtigingscode? Dan wordt de inlevertermijn voor de aangifte verlengd tot 1 september 2021.

» Lees verder

Vanaf half maart 2021 kunt u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, subsidie aanvragen voor nieuwe elektrische bestelwagens

» Lees verder

Bent u ondernemer en heeft u problemen met betalen van belastingen, dan kunt u tot en met 30 juni as. bijzonder uitstel aanvragen voor het betalen van belastingaanslagen. 

» Lees verder